Főoldal » A termelői csoportok támogatása

A termelői csoportok támogatása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által közzétett 150/2013. (VIII.22) számú közlemény ismerteti a termelői csoportok támogatásának részletes feltételeit. 

Támogatási kérelmet nyújthat be az az ügyfél, akit a termelői csoportokról szóló 81/2004.(V.4) FVM alapján termelői csoportként a miniszter elismert. A részvétel feltétele továbbá, hogy az ügyfél legkésőbb a kérelem benyújtásával egyidejűleg kérelmezze nyilvántartásba vételét az ügyfél-nyilvántartási rendszerben. A nyilvántartásba-vételi kérelmet a G0001 számú nyomtatványon kell benyújtani.

A támogatási kérelem benyújtásának további feltétele, hogy az ügyfél eleget tesz -egyéb jogszabályi feltételek teljesítése mellett – az EMVA társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének szabályairól szóló 23/2007. (IV.17) FVM rendeletben, valamint a támogatási rendeletben foglaltaknak.

A támogatási kérelem benyújtására 2013. szeptember 1. és szeptember 30. között nyílik lehetőség.

A termelői csoportok létrehozásához és működéséhez nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó támogatási kérelmet az MVH által rendszeresített nyomtatványokon, az MVH Központi Hivatalának címére (1385. Budapest 62. Pf.: 867) postai úton kell benyújtani egy példányban.

Részleteiben lásd: 150/2013. (VIII. 22.) számú MVH Közlemény 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?