Főoldal » Figyelem! Novembertől pályázhat borászati géptámogatásra

Figyelem! Novembertől pályázhat borászati géptámogatásra

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2013. november 5-étől újra igényelhető támogatás a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (MVH) olyan új borászati gépek és technológiai berendezések vásárlására, amelyek javítják a vállalkozás összteljesítményét.

A kérelmezési időszakban 4 millió euró – azaz közel 1,16 milliárd forint – áll rendelkezésre új borászai gépek beszerzéséhez.

Figyelem! A támogatás igénybevételéhez szükséges nyomtatványokat az MVH (a jelenleg módosítás alatt álló rendelet kihírdetését követően azonnal) még a kérelembenyújtási időszak előtt módosítani fogja.

A támogatási intézkedéssel öszefüggésben felhívjuk a figyelmét, hogy az MVH közzétette honlapján (www.mvh.gov.hu) a 83/2011. (VIII. 31.) VM rendelet szerinti, 2013. október 1-jén lezárt, hatályos borászati gépkatalógust. A katalógus a rendelet alapján támogatható gépek műszaki-technológiai adatait tartalmazza.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?