Főoldal » Greennovációs Nagydíj…

Greennovációs Nagydíj…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Élelmiszer idén is meghirdette tavaly nagy sikerrel zárult pályázatát, II. FMCG Greennovációs Nagydíj címmel.

Nemcsak az élelmiszeripari gyártók és az üzletláncok pályázatait várják, hanem az ezt a szektort kiszolgáló gyártó és szolgáltató cégek, valamint az ügynökségek munkáit is. A pályázati anyagok beadására meghosszabbították a határidőt, így azokat február 15-ig lehet eljuttatni a kiadóhoz. A pályázati tudnivalók és a jelentkezési lap letölthető a Greennovacio.hu oldalról. 

A pályázaton azok a Magyarországon tevékenykedő vállalkozások vehetnek részt, amelyek 2011. január 1-től 2012. december 31-ig kiemelkedő, a fenntartható fejlődést, illetve környezetvédelmet szolgáló innovációs teljesítményt értek el, azaz teljesültek a fenntartható termelési, gyártási, kereskedelmi és szolgáltatói folyamatokkal kapcsolatos célok.

Az ünnepélyes, sajtónyilvános díjátadóra 2013 első felében kerül sor. A nyertes pályázatokat az Élelmiszer szaklapban és az Élelmiszer Online-on is bemutatják.


Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?