Főoldal » Könyvespolc – Állattenyésztéstan…

Könyvespolc – Állattenyésztéstan…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Könyvajánló…

Szabó Ferenc: Állattenyésztéstan

Neves szerzőgárda (15 fő oktató, kutató) által összeállított mű a BSc szintű képzésben, a mezőgazdasági szakokon résztvevők számára írt tankönyv. Általános állattenyésztési ismeretek taglalása mellett a fontosabb haszonállatok tartásának, tenyésztésének, hasznosításának, termék-előállításnak és a termékeknek az áttekintésére vállalkozik a mű.

Dr. Böő István: Gazdasági állataink védelmében

A könyv a termék-előállítás mindenhatóságát tagadva az állatok védelmére hívja fel a figyelmet. Az EU-ban elfogadott állatvédelmi törvények vezérgondolata az állatvédelem “tízparancsolatába” belesűríthető. A kényelmes tartáskörülmények, etetés, itatás, mozgásigény kielégítése, természetes viselkedés lehetőségének biztosítása és még sok egyéb kérdéskör tartozik a fogalomrendszerhez. Érdekes, várhatóan sok vitát kiváltó könyv próbálja meg ütköztetni az eltérő álláspontokat.

Dr. Nagy Nándor: Az állattenyésztés alapjai

Az állattenyésztés szinte forradalmasította az immuno- és biokémiai genetika, a citológia, ökológiai genetika, az állattenyésztési biotechnológia szemléletben hozott alapvető változást, s hogy felismerték a géntartalékok megőrzésének jelentőségét és egyre elfogadottabb a környezetbarát gazdálkodás. A tudományok kiválóságai fogtak össze, hogy az állattenyésztés mai ismereteinek szintézisét nyújtsák át az olvasónak.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?