Főoldal » Magyar Élelmiszer Hazai Ízek Fesztivál

Magyar Élelmiszer Hazai Ízek Fesztivál

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A VM. Sajtóiroda közleménye szerint a hazai élelmiszer-előállításban, -forgalmazásban, -fogyasztásban érdekelt felek szakmai párbeszédét és az üzleti kapcsolatok kialakítását segíti a Magyar Élelmiszer Hazai Ízek Fesztivál. A szakmai napot a Magyar Gasztro Térkép Klaszter és a Csongrád Megyei Kormányhivatal rendezi szeptember 22-én, Szegeden.

A rendezvényen nyolc élelmiszer nagy- és kiskereskedelmi vállalkozás állít fel beszerzési pontokat, ahol a cégek képviselői arról tájékoztatják a Dél-Alföld mezőgazdasági termelőit, élelmiszergyártó kis- és középvállalkozóit, hogy milyen feltételekkel válhatnak beszállítóvá.

A vendéglátókat tömörítő gasztronómiai szervezetek a vidék hagyományos ízeivel ismerkedhetnek, az érdeklődők pedig az új magyar termék rendeletről hallhatnak a fesztiválon.

A húsipari termékgyártók és a vágóállat tenyésztési szövetségek képviselői az állattenyésztőkkel, a vágópontot nyitó vagy nyitott vállalkozások vezetőivel és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakértőivel találkozhatnak.

A rendezvényen szó lesz az orosz, az ukrán és a kazahsztáni piaci lehetőségekről, és arról, hogyan lehet fokozni a magyar élelmiszeripari termékek kereskedelmét egy új, virtuális piactérrel.

Az idén létrejött Magyar Gasztro Térkép Klaszter célja a magyar termékek piaci szerepének erősítése, a honi élelmiszer-kereskedelem élénkítése.

A fesztivál Magyarország mezőgazdaságának  bölcsőjében elsőször fogja össze, a hazai élelmiszer termelőket, gyártókat és felhasználókat. Esélyt teremtve a sikeres üzleti kapcsolatok kialakításához. Szakmai programjaikon lehetőség lesz új üzleti partnerekkel megismerkedni, konferenciákon elismert szakemberek tartanak előadásokat, ahol az eddig megválaszolatlan kérdéseire is feleleteket kaphat.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?