Főoldal » O M É K – 2013.

O M É K – 2013.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit a 76. OMÉK, azaz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A magyar gazdaság és élelmiszeripar eredményeit bemutató seregszemle célja kettős: egyrészt az elmúlt időszak (hat év) eredményeinek bemutatása, másrészt a továbblépés tekintetében irány- és feladatkijelölés az elkövetkező időszakra.

A mezőgazdaság és az élelmiszeripar seregszemléje lehetőséget kínál a termelőknek, gyártóknak, hogy egymásnak és a nagyközönségnek is bemutathassák termékeiket. A kiállítás mindemellett a nagyközönségnek is szól. A rendezvénysorozat célja, hogy bemutassa a vidék értékeit a fővárosiaknak. A szervezők azt is tudatosítani szeretnék a fogyasztókban, hogy a bemutatott hazai alapanyagok és feldolgozott termékek ellenőrzött forrásból és ellenőrzött folyamatokon keresztül jutnak el a termelőtől az asztalig.

A kiállításhoz, amelynek tematikája felöleli az ágazat teljes vertikumát, számos kísérőesemény és program kapcsolódik, megszólítva a szakmai és a nagyközönséget egyaránt.
Az OMÉK a szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozások számára, s mint ilyen a nagyközönség számára igyekszik s hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszer-biztonság fontosságát, az élelmiszerlánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?