Főoldal » Pályázat Amatőr “Ételszobrász” versenyre

Pályázat Amatőr “Ételszobrász” versenyre

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a tudatformáló, tudatosságot hirdető „Ételt csak okosan! Élelmiszerbiztonság mindenkinek!” kampányának részeként pályázatot hirdet Amatőr „Ételszobrász” verseny elnevezéssel.

A pályázat célja

Két, különböző szögből készített, kellően éles fotó beküldése kreatív módon elkészített, különleges ételdíszről.

Pályázók köre

Magánszemélyek.

A pályázat részletei

Kategóriák

  • Desszertcsodák
  • Gyümölcscsodák
  • Zöldségcsodák

Egy főtől egy kategóriában csak egy művet fogadnak el, de mindhárom kategóriában nevezhet. Ha több kategóriában szeretné megmutatni tehetségét, kérjük, hogy csatolja a Nevezési lapot kategóriánként minden pályaművéhez!

Kérjük, hogy a munkafolyamatról készítsen fázisfotókat (1 db fotót a kiindulásról, 2 db fotót pedig az alkotás közben – méretük minimum 1 Mb legyen), melyeket őrizzen meg a verseny teljes időtartama alatt, hogy szakmai zsűrink rendelkezésére álljon, amikor kiválasztjuk kategóriánként a 10 legjobb pályázatot!

A Desszertcsodák kategória győztesére egy Szamos Csokoládé Iskola Ajándékkártya vár, mely egy fő részvételére jogosít a Szamos Csokoládé Iskola bármely kézműves csokoládé, vagy tortadekorációs kurzusán, ahol a Nyertes ellesheti ezen mesterség minden csínját-bínját.                                                                                                                                                        A Gyümölcs- és Zöldségcsodák kategóriáink győzteseinek pedig egy Ételszobrász tanfolyamra lesz lehetőségük Tanács Attila, mesterszakács, világ- és olimpiai bajnok ételszobrász iskolájában, ahol még több trükköt, praktikát leshetnek majd el.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. május 31. éjfél

További információ

info@eteltcsakokosan.hu

Amatőr „Ételszobrász” verseny – Pályázat kreatív szakácsoknak

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?