Főoldal » Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ismét közeleg a Víz Világnapja.

„A világ szomjas, mert mi éhesek vagyunk.” – hirdeti az idei nemzetközi szlogen, melynek jegyében a Duna Múzeum idén is internetes vetélkedőt hirdet két korcsoportban, 2-6. osztályosok és 7-12. osztályosok számára. 

Jelentkezni a február elején újrainduló www.vizvilagnap.hu honlapon lehet, a beugró feladat teljesítésével. Ezután három héten át egy-egy feladatsor vár megoldásra. 

Egyéni versenyzők vagy maximum 5 fős csoportok mérhetik össze tudásukat a vízről, a természetről, az élelmiszerekről és a környezetvédelemről szóló vetélkedő során. 

Az eredményhirdetésre a Víz Világnapján, 2012. március 22-én kerül sor, a nyertesek a Vidékfejlesztési Minisztérium központi rendezvényének keretében vehetik át nyereményüket.
További információ: www.vizvilagnap.hu

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?