Főoldal » Vidékfejlesztés – falusi turizmus

Vidékfejlesztés – falusi turizmus

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kabódi Istvánné: Falusi turizmus

A turizmus oktatásában szerzett évtizedes tapasztalatot újragondolni kényszerítették a hallgatók előképzettségében, szellemi aktivitásában mutatkozó óriási eltérések. A könyv oldalain ennek az újragondolásnak a sikereit vagy sikertelenségét tárja az olvasó elé a szerző.

Dr. Kovács Dezső: Falusi vendéglátás Magyarországon

A falusi vendéglátásról még sok könyvet kell írni Magyarországon, hogy jól értsük magát a jelenséget és annak jelentőségét a magyar vidéken. Talán ez a rövid mű is hozzájárul, hogy további kutatások és elemzések, gyakorlati útmutatók látnak majd napvilágot.

Remenyik Bulcsú: Tóturizmus Magyarországon

A magyarországi tóturizmus fejlesztése az elfogadott 2016. évi CLVI. Törvény szerint a Balatonra, a Fertő-tóra és a Tisza-tóra koncentrál, azonban a gyors fejlődés és kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt a Velencei-tó elemzése is ismertetésre kerül.

 Kerek Zoltán – Marselek Sándor: A vidékfejlesztés gyakorlata, lehetőségek, intézkedések

A kiadvány kézikönyv jellegű, részletesen ismerteti azokat az információkat, amelyek a programban való aktív és eredményes részvételhez elengedhetetlenek.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?