Főoldal » Sajtófesztivál 2011

Sajtófesztivál 2011

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, azaz 2011. május 14-én Sajtófesztivál lesz a Vörösmarty téren. Mindenkinek ajánlott, főleg annak, akik még a szívükön viselik a nyomtatott sajtó sorsát. Beillesztem a főszervező, a Magyar Lapkiadók Egyesületének elnökének köszöntő levelét, melyben elolvashatjuk az 5. sajtófesztivál céljait, és küldetését. Mindenkinek jó szórakozást kívánok! 

 Tisztelt Olvasóink!

A Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) immár ötödik alkalommal szervezi meg a Sajtófesztivált. Az MLE tagvállalatai fontosnak tartják, hogy az írott sajtó szerepe a következő években, évtizedekben tovább erősödjön és a sajtó betölthesse hivatását: a demokrácia egyik legfontosabb intézménye és garanciája maradjon. A Sajtófesztiválon részt vevő kiadók a rendezvény ideje alatt várják az érdeklődőket régi és új kiadványaik bemutatásával, író-olvasó találkozókkal, valamint kedvezményes előfizetői akciókkal. A rendezvényre látogatók részére tartalmas szakmai, kulturális és szórakoztató jellegű családi programokról gondoskodtak tagvállalataink, így minden korosztály megtalálhatja igényének és érdeklődésének megfelelő nagy gonddal összeállított műsorainkat. A Sajtófesztivál – a magyar sajtó ünnepe – olyan alkalom, amely egyedülálló módon és mértékben teszi lehetővé a közönséggel, az olvasókkal való közvetlen találkozást.

Várunk minden kedves olvasót… mert olvasni jó!

Tisztelettel:

Kovács Tibor
MLE elnök

A rendezvény oldala:

http://www.sajtofesztival.hu/index.php

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?