Főoldal » A lakk zselék színes világa

A lakk zselék színes világa

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A színek, amelyek mindig elragadnak minket, amelyekkel mindig megújulhatunk, s amik gondoskodnak arról, hogy a divatot követve megjelenésünk a szépségápolásról is szóljon.

A lakk műköröm zselé a természetes körmök díszítésére szolgál, a körömlakkok legújabb generációja, mely nem csak tartós, de elragadó színválasztékkal várja azokat, akik a természetesség mellett döntöttek.

A felvitele bár előkészületeket igényel, némileg hasonló módon, akárcsak a műköröm készítésénél, de sokkal rövidebb idő alatt elkészíthető, valamint igen kedvező az ára ennek a szolgáltatásnak a műkörmösnél.

Ez a szépségápolási forma gondoskodik arról, hogy nem csak tartósan, akár hetekig is megőrzi színét és fényét, de egy jól előkészített alap gondoskodik az ápolt megjelenésünkről minden helyzetben.

A lakk zselé rendkívül igényes megjelenést biztosít a körmök viselője számára, így akár a pasztell, vagy az élénk színek, a csillámos, vagy a jól megszokott francia körmök színei épp úgy megtalálhatóak a folyamatosan újdonságként megjelenő kínálatban.

Az idei nyár folytatja az előző szezon türkiz mániáját, hozzáidomítva még a napsárgát, a narancsot, s a pirosas rózsaszínű lonc színt. Talán sosem volt ekkora hódítása a meleg trópusi színeknek, mint most!

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?