Főoldal » Nő és politika! Hol a magyar nő tisztelete a politikában?

Nő és politika! Hol a magyar nő tisztelete a politikában?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarságról nem lehet úgy gondolkodni, hogy ne támogassuk tettekben és gondolatokban a magyarság női tagjait……. Ladó Andrea politikai véleményét bátran kimondó nő, egy magyar nő Erdélyből, közelebbről Székelyföldről.

Magyar nők számára riasztó, amit a politika művel ma Magyarországon.

 

Adófizetői pénzek számolatlanul  ömlenek a külföldi pártháttér “súgok” hagymázas, családromboló, erőszakos kampányaiba……

Tusványoson történtek, egy nő bántalmazása a hazai hatalmi politika lényegét mutatta meg.

 

Gábor Áron “rézálgyúja” ne vissza felé süljön el Erdélyben!

 

Mérsékelt demokrata politika joggal várja el minden Tusványoson járt politikustól, hogy kövesse meg a nőket az incidens miatt, utasítsa el a durvaságot, ahogy azt a külügyminiszter legalább megtette!

Többről szól a 2018-as választás, mint egyszerű kormányok váltása.

Mérsékelt demokrata politikai értékelésben, Magyarország és a magyarság történelmi útelágazása a következő választás 2018-ban, de a történelmi tévedések kijavítása esélyével csupán.

 

2010-ben történelmi lehetőséget kapott Magyarország, de a rossz történelmi hagyományok és a politikai feudalizmus eltérítette.

Magyarország arra az útra lépett, amelyért történelme során mindig nagy veszteségekkel fizetett meg.  (Egész hadseregnyi magyar veszett el több alkalommal a rossz politikai és hatalmi döntések miatt, a háttérben gyász, anyák, nők.)

Nyugat és kelet ütközése földrajzilag és régió politikailag erősen hat politikai célokban, eszközökben, értékekben, ahol a tudatos választó számára mára valós támpont alig maradt saját életéről, az Őt érintő megoldatlan problémákról.

 

Mérsékelt demokrata politizálás egyik elve: Magyar ne legyen ellensége a magyarnak!

Nők számára a hatalmi politika durva agressziójánál nincs károsabb üzenet, ebből nem lesz népesedés, csak kiürült ország.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?