Tanulj meg vörösben hódítani!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nagy izgalommal vártam az idei év tavaszának trendirányzatait, hiszen a saját divatbemutatóimon pár éve a narancsosvörös szinte egyeduralkodóvá vált.
Az idei tavasz, nyár végre elhozza hozzánk is ezt az energikus, élettel teli színt,  és a nyárra fokozottan jellemző pasztellek mellett, végre helyet kapnak a polcokon a vörös árnyalatai is.
A 2012 fő árnyalata a Pantone skáláján Tangerine Tango fantázianévvel megilletett.((kép1))

Ahogy a tegnapi Oscar gálán már láthattuk, nem egy sztár viseli előszeretettel,  és bújt talpig piros öltözetbe, annak ellenére is, hogy nem feltétlenül ez lett volna számára a legideálisabb viselet. ((kep2))

Hiszek abban, hogy minden színnek van egy árnyalata ami jól állhat nekünk,
és mielőtt nevetségessé vagy közönségessé tennénk magunkat, nem árt utána járni, melyik is ez az árnyalat, vagy hogyan használhatunk mégis például tangerine tangot az  öltözetünkben annak ellenére, ha nem igazán áll jól nekünk.

Ez a narancsosabb árnyalat mindenképp a barna bőrön mutat jobban,
 ha színtípusokra bontva nézzük, az ősz és a tavasz kategóriába tartozóknak.
((kep3))

Ha bátrabb vagy, variálható akár az idei color blocking trend miatt, a citrommal, kékkel , zölddel , sőt akár pinkkelis.((kep4))

Meghökkentő összeállítás, ezzel biztosan a figyelem rád terelődik(tehát ha rossz napod van, vagy  hivatalba mész, nem ez lesz az ideális viselet))!
Aktuális öltözeteden belül viszont egy adott színnek csak egy árnyalatát variáld, és 2-3 intenzív színnél ne használj egymás mellett többet,
 ha jól ötlözött szeretnél maradni!

Ha a nyár vagy tél típusok táborát gazdagítod, érdemes a ”mandarin tangót”
 nem az arcod mellett használni!
Amennyiben szoknyaként, kiegszítőként viseled(távol az arcodtól) neked sem kell lemondanod erről a vitalitást sugárzó árnyalatról!
(Itt megjegyezném sokan használnak előszeretettel nagy szines fülbevalókat, ami nagyon kevés  embernek áll igazán jól.) ((kép5))

A vörös árnyalatok általános jellemzői közt az életerő, a szenvedély,szexualitás és rossz színnel párosítva, akár az agresszió érzetét is keltheti bennünk!
Ebből kiindulva, egy kicsit is kihívóbb szabású ruhadarab ebben a színben, illetve rosszul megválasztott kiegészítővel, vagy túl erős sminkkel már könnyen közönségessé teheti viselőjét, így nem árt nagyon odafigyelni ezekre a részletekre!

A piros barna együttese ugyan meleg tónusok variálása miatt jó választásnak tűnhet, és a divatirányzatokban való erősödés miatt a pszichológiai tartalmak nem feltétlenül mindenkire igazak, de a lappangó erőszakot jelzi,és sötétebb tónusaik felé haladva ez csak fokozódik, illetve tudattalan választás esetén az összhang felborulására utal.

A pirosat feketével vagy zölddel kombinálva is inkább agresszív, hatást érhetsz el!

A trendszínek mindig picit oldanak ezeken az elméleteken, és lehet csak ilyen hangulatba kerültél, nem alapvető személyiségvonásaid ezek a tulajdonságok, de nem árt tudni ha már magadra húzol  egymás mellett két színt, milyen érzetet keltesz aznap a veled kontaktusba kerülő emberekben.

Fontos megjegyezni, hogy nagyon megosztja a véleményeket. Lehet nagyon szeretni és nagyon nem, hiszen erőt sugároz.
Feltűnősége miatt, minden rosszul megválasztott darabra felhívja a figyelmet, kiemeli a hibákat.
(Tehát ha leégtél a napon/szoláriumban, vagy pattanásos a bőröd, kerüld!)
Az örök szabály pedig : ne menj állásinterjúra pirosban!
A vörösre lakkozott köröm és vörös rúzs hiába hatalmas divat most,a legtöbb férfiban sajnos még mindig közönséges/könnyűvérű nő hatását kelti.

((kép6))

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web5/tmp) in Unknown on line 0