Főoldal » Pályázatfigyelő elektronikus Hetilap jelenik meg január elején

Pályázatfigyelő elektronikus Hetilap jelenik meg január elején

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A pályázati forrás a fejlesztések és a talpon maradás egyik eszköze, ami mindenkinek rendelkezésére áll. A hetilap segíti az olvasóit abban, hogy ne a véletlenen múljon, hogy időben értesülnek-e az aktuális kiírásokról. Az új szolgáltatás a Pályázatfigyelő elektronikus hetilap, röviden Pályázatfigyelő eHetilap.
A Pályázatfigyelő Szerkesztőség hetente eljuttatja az előfizetőknek az új pályázati kiírásokat (hetente átlagosan 20-25 jelenik meg), a korábbiak esetleges változásait, és olyan cikkeket, amelyek segítenek eligazodni a pályázatok világában (a pályázatokkal kapcsolatos eseményeket, híreket is). 
Bővebben: http://hetilap.pafi.hu  

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?