Főoldal » Toborzó

Toborzó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves Olvasó!Először is szeretném megköszönni, hogy ellátogatott honlapunkra. Ezt a blogot elsősorban azoknak ajánlom, akiket érdekel a XIX. és XX. század hadtörténelme, de persze az e korszak iránt általánosságban érdeklődők is, remélem megtalálják számításukat. E korszak ugyan két évszázadot foglal magába, azonban annál több háborút és hadviselési változást láthatunk ezen időszak alatt. Elég, ha csak a fegyverzetben bekövetkezett változást vesszük figyelembe. Terveim szerint végigkövetem a napóleoni háborúk időszakát és az azt követő időszak háborúit, beleértve a Krími háború és az Amerikai Polgárháború csatáit és fontos szereplőit egészen az első világháború lövészárkain át az atombomba bevetéségig. Nem maradhatnak ki természetesen a hadseregekben és a fegyverzetükben bekövetkezett változások folyamatai. Ugyanakkor az egyetemes hadtörténet mellett célom bemutatni az ebben a két évszázadban harcoló magyar hadseregeket, katonai alakulatokat és katonákat is. Célomként egy olyan színvonalas és rendszeresen frissülő oldal létrehozását tűztem ki, ahol a XIX. és XX. századi had-és fegyvertörténet iránt érdeklődők, valamint az e korszakkal foglalkozó szakemberek is megtalálják számításukat. 

Üdvözlettel:

Rózsa Attila

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?