Főoldal » Búcsú?

Búcsú?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nem rég fontos felismerésre jutottam. A felismerést úgy is összegezhetnénk, a tett halála az okoskodás – csak esetemben kicsit másként igaz mindez.

Igaz, ősszel ráálltam egy útra, hogy helyes irányba forduljon végre az életem, de azt hiszem a lelkem mélyén nem vettem komolyan. A döntés lényege az volt, hogy átadom magam és az életem feletti irányítást Istennek. Csak hát úgy sikerült megvalósítani, mint a Mátyás király meséiben a bíró okos lányának az utolsó trükkös feladatot: felemásan. Mert, bár fennen hangoztattam, hogy Ő az én életem szerzője és karmestere, mégis mindig mindent és mindenkit meg akartam érteni és irányításom alatt tartani. MINDENT/MINDENKIT MINDIG.

Agyalás és elemzés, elemzés és agyalás. Kitalálni, hogy a legjobb, másoknak, nekem, a világnak, Istennek. A közelmúlt eseményei rádöbbentettek, hogy ezt nem lehet. És akárhogy törekszel, valakinek úgy is lesz kifogása, és a fájdalom sem úszható meg. Még, ha a szíved kiteszed is és próbálsz a szeretet parancsa és a vezetés szerint élni.

Lehetetlen.

Tegnap már fájt agyalnom és eleznem és elemeznem és agyalnom.

Befejeztem.

Nem tudom, hogy lehet átadni az irányítást. De szeretném. Istenem, látod… szívemből szeretném!…

Viszont, ha nem elemzek, azt hiszem, talán ide sem tudok, nincs mit írnom. …

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?