Főoldal » Egyszer…csak egyszer

Egyszer…csak egyszer

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egyszer életem e területén is csoda történhetne. Egyszer tehetnél csodát, Istenem úgy, hogy mindenki lássa, ez csak TE lehettél! Egyszer megtörténhetne már, hogy nem kell tovább mennem, hanem ott maradok. Mellette maradok akármilyen veszélyes is. Maradok, bár minden érv ellene szól. Maradok, mert ő is ezt szeretné és maradok, mert van miért. Egyszer… Hogy tündérmesévé válik az életem, mint másoké. Hogy az a sok küzdelem, lemondás, önmegtagadás és önfegyelem termőre fordul, és azt hallom, “Ne menj tovább, megérkeztél.” Csak egyszer. Hogy szabadon hallgathatnék a szívemre, mert megáldanád. Egyszer…

Másnak csak egy csoda lenne a többi közül. Megint mások ujjrázva mondanák, “Csak az Isten kegyelme mentett meg!” Én pedig tudnám… Számomra a MINDEN lenne.

Csak egyszer…

Most az egyszer!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?