Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét | Felsőfokon.hu

Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Természettudomány
meteorológia
Vezérkép: 
Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Holnap, szerda  reggel 4 °C és 9 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 9 °C  és 14 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte a keleti, később a nyugati és északi országrészben lesz többfelé eső, zápor. Az északi szél megerősödik.

Holnapután, csütörtök  hajnalban 6 °C és 11 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 12 °C  és 17 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte még északon és keleten lesznek esők, később fokozatosan kitisztul az ég. A nyugati szél kissé megerősödik.

2013. november 08., péntek reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 14 °C  és 19 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem lesz. A déli szél kissé megélénkül.

2013. november 09., szombat hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 13 °C  és 18 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugat felől beborul az ég és ismét egyre többfelé lesz eső, zápor. A délnyugati szél megélénkül.

2013. november 10., vasárnap reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 8 °C  és 13 °C közé melegszik a levegő. Sokfelé várható kiadós eső, zápor! Megerősödik a nyugati szél.

2013. november 11., hétfő hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 6 °C  és 11 °C közé melegszik fel a levegő. Csökken a felhőzet, de a felhőátvonulásokból még mindig lehetnek futó záporok. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél.

2013. november 12., kedd reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 5 °C  és 10 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A szél mérséklődik.


Ajánlott bejegyzések

 • „Tudásfórum kis- és középvállalkozások cégvezetőinek, döntéshozóinak részére – 2013 tavasz”

  A VOSZ Fejér Megyei Szervezete és a  Trade Magazin - üzleti döntéshozóknak szóló napi fogyasztási cikkek piacát bemutató vezető havi szaklap - tisztelettel meghívja Önt a  „Tudásfórum kis- és középvállalkozások cégvezetőinek, döntéshozóinak részére – 2013...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Rövidfilm II.

  A rövidfilmeknél maradva itt egy újabb kortárs darab - Szirmai Márton Szalontüdő c.filmje. Egy Nagy Bandó András novellából készült 2006-ban,  Anger Zsolt és Ascher Tamás főszereplésével. (illetve a talponálló büfését fontos még említi, aki önmagát alakítja)

  Kapcsolódik a...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Mit tehetünk? (Természetvédelem)

  Mit tehet egy hétköznapi ember a természetvédelemért? Nagyon sokat! Egy részét leírtam már az állatvédelemnél, a tanösvényeknél és az általános környezetvédelmi tanácsok között, de nem árt összefoglalni, hogy mit tehetünk. Természetesen most sem kell nagy dolgokra...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Miként kezdjünk neki fenntarthatónak lenni?

  Mint ahogy a legtöbb fontos döntés vagy feladat elvégzése előtt, az ember összeszedi meglévő tudását, és felméri lehetőségeit a cél kitűzése érdekében, javaslom a környezettudatos életvitelt kezdő vagy érdeklődő olvasóknak hasonlóan tegyen, hiszen célt alapos önismeret...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Témánál vagyunk- 3. rész

  Az elfogatóparancs foganatosítására, több bátortalan próbálkozást követően, végül 1983. február 13-án tett határozott kísérletet a Medina melletti úton egy kisebb, Kenneth Muir szövetségi marsall által vezetett csapat (Kahl ez alkalommal is doc Martin...

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat

Facebook Google+ LinkedIn Youtube Twitter