Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét | Felsőfokon.hu

Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Természettudomány
meteorológia
Vezérkép: 
Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Holnap, szerda  reggel 4 °C és 9 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 9 °C  és 14 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte a keleti, később a nyugati és északi országrészben lesz többfelé eső, zápor. Az északi szél megerősödik.

Holnapután, csütörtök  hajnalban 6 °C és 11 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 12 °C  és 17 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte még északon és keleten lesznek esők, később fokozatosan kitisztul az ég. A nyugati szél kissé megerősödik.

2013. november 08., péntek reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 14 °C  és 19 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem lesz. A déli szél kissé megélénkül.

2013. november 09., szombat hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 13 °C  és 18 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugat felől beborul az ég és ismét egyre többfelé lesz eső, zápor. A délnyugati szél megélénkül.

2013. november 10., vasárnap reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 8 °C  és 13 °C közé melegszik a levegő. Sokfelé várható kiadós eső, zápor! Megerősödik a nyugati szél.

2013. november 11., hétfő hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 6 °C  és 11 °C közé melegszik fel a levegő. Csökken a felhőzet, de a felhőátvonulásokból még mindig lehetnek futó záporok. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél.

2013. november 12., kedd reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 5 °C  és 10 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A szél mérséklődik.


Ajánlott bejegyzések

 • Hogy áll rajtad egy Armani? Felpróbálsz egy Guccit?

  Öltözködésükre,megjelenésükre igényes bloggereket keresünk a világ legnagyobb prémium divatbrandeket bemutató portáljának felépítéséhez!

  Elvárások :

  -Rajongás a prémium kategóriás ruha,- és kiegészítőmárkák iránt

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • A népzene ünnepe

  Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
  2011. január 23. 19:30 - 22:00

  Buda Folk Band
  Rácz Antal „ Citera” és a Gereben együttes
  Muzsikás együttes
  Etnorom együttes 

  SZÜNET

  Lajkó Félix, közreműködik Brasnyó Antal
  Makám és Kolinda...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Új trópusi madárfaj jelent meg Magyarországon

  Egy Kuhi nevű trópusi madár tűnt fel Magyarországon, ahogy a Richpoi nevű pozitív híroldal beszámol róla (ők az MME, vagyis a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület honlapjáról vették a cikket, de nem linkelték a forrást). "Négyszázhatra emelkedett a...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Arctic Monkeys a VOLT Fesztiválon

  Az idei Brit Awards győztes Arctic Monkeys, a legfontosabb európai fesztiválok headlinere és az összes, mérvadó zenei szaklap szerint az év legjobbjának választott zenekar - miután a Sziget időpontjában nem lesz Európában - július 6-án, vasárnap, a VOLT...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Mit érdemel az a bűnös....?

  kinek zálogát a kezemben tartom…játszottuk gyerekkorunkban.

  Ezt a játékot juttatta eszembe egy közelmúltban olvasott hír.

  Azt tudjuk, hogy segélymegvonás lesz azok büntetése, akik nem tartják rendben a házukat, kertjüket, és az előttük lévő köztereket.

  Valóban nagyon sok az...

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat