Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét | Felsőfokon.hu

Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Természettudomány
meteorológia
Vezérkép: 
Időjárás-előrejelzés 2013. november 06. és 2013. november 12. között: esős hét

Holnap, szerda  reggel 4 °C és 9 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 9 °C  és 14 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte a keleti, később a nyugati és északi országrészben lesz többfelé eső, zápor. Az északi szél megerősödik.

Holnapután, csütörtök  hajnalban 6 °C és 11 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 12 °C  és 17 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte még északon és keleten lesznek esők, később fokozatosan kitisztul az ég. A nyugati szél kissé megerősödik.

2013. november 08., péntek reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 14 °C  és 19 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem lesz. A déli szél kissé megélénkül.

2013. november 09., szombat hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 13 °C  és 18 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugat felől beborul az ég és ismét egyre többfelé lesz eső, zápor. A délnyugati szél megélénkül.

2013. november 10., vasárnap reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 8 °C  és 13 °C közé melegszik a levegő. Sokfelé várható kiadós eső, zápor! Megerősödik a nyugati szél.

2013. november 11., hétfő hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 6 °C  és 11 °C közé melegszik fel a levegő. Csökken a felhőzet, de a felhőátvonulásokból még mindig lehetnek futó záporok. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél.

2013. november 12., kedd reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 5 °C  és 10 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A szél mérséklődik.


Ajánlott bejegyzések

 • Open Reading a Magyar Írószövetségben

  A Magyar Írószövetség Költői Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt és barátait  az OPEN READING azaz ’szabad felolvasások’ következő rendezvényére  október 31-én 18:30-tól  az Írószövetség klubjában (Bajza u. 18)
  Felolvas: LACKFI JÁNOS József...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Hidrogénhajtás? Vírusvideó?

  A következő videó több oldalon és a Facebook üzenőfalamon is feltűnt, ezért én is megnéztem a Hidrogénhajtás néven elhíresült alkotást. Többet olvastam utána, mint amennyire szüksége lett volna. Jelenleg úgy tudnám titulálni, mint egy  vírusvideó. Az egyik...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Falumegújítási Díj 2011.

  Magyarországi Falumegújítási Díj 2011 

  Pintér Sándor belügyminiszter és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter közösen meghirdetik a Magyarországi Falumegújítási Díj 2011 pályázatot.A hirdetmény részleteiben a www.kormány.hu  oldalon olvasható....

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Madárbarát kert

  Lengyel Ákos mai cikke megihletett (link a kapcsolódó bejegyzéseknél), és arra gondoltam, hogy meg kellene ismertetni olvasóinkkal a madárbarát kert programot, hátha így több madárbarát kert lesz az országban. A program leírását változtatás nélkül vettem át az MME (...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Marie-Monique Robin: Monsanto szerint a világ / Könyvajánló

  Egy könyv, ami olyan szemszögből mutatja be Monsantot és világít rá dolgokra, ahogy még nem láttuk és gondolni sem mertük volna. Megtanították velünk, hogy ami írva vagyon és a televízióban elhangzik, az úgy van és kétség sem férhet az ellenkezőjéhez. Mi pedig nagyon jó tanulónak bizonyultunk...

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat

Facebook Google+ LinkedIn Youtube Twitter