Főoldal » Gyorsabb indulás a Windows 8-nál

Gyorsabb indulás a Windows 8-nál

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Microsoftnál, ahogy megígérték mindig újabb és újabb hírek tesznek közé. Most az látott napvilágot, hogy a Windows 8 rendszerbelépési ideje észrevehetően sokkal gyorsabb lesz.

A gyors indulás megoldásához azt fejlesztették ki, hogy  a korábbiaktól eltérően az users és a kernel folyamatokat nem minden leállásnál fogja lezárni, hanem egy „hiberfile”-on keresztül megőrzi azokat a következő indulásig így gyorsabb belépést eredményez, mivel a rendszer ebből a hiberfile-ból táplálkozik a következő induláskor. A hiberfile sokkal kisebb, mint a Windows 7-ben található  hibernációs csomagok, ezért a Windows 8-ban 30-70%-os növekedést számolhatunk majd.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?