Főoldal » Informatika » internet » NETbiztosokat keresünk!

NETbiztosokat keresünk!

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk a pályaművek beküldésének határidejét.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 31-ig meghosszabbítottuk a NETbiztos pályázat beküldési határidejét!

A pályázatra maximum 3 perces kisfilmeket, videókat várunk, amelyben a bemutatod a biztonságos internethasználatról szóló gondolataidat, elképzeléseidet. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet Te is szívesen megnéznél! A témán belül nincs megkötés, kiragadhatod a netbiztonság bármely apró elemét, vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet.

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket, illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:    1. helyezett:      1 tablet + hipernet mobilinternet-szolgáltatás 1 évre

2. helyezett:      1 okostelefon + Blue tarifa csomag 3 hónapra

3. helyezett:      1 okostelefon+ feltöltőkártya

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2017 évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2017. május 19-én, a Budapesti Várkert Bazárban.

Meghosszabbított beadási határidő: 2017. március 31. éjfél

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

Részletek: www.due.hu