Főoldal » Java 7 Update 40

Java 7 Update 40

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az általam tapasztalt hibák közül legalább egy orvoslásra is került:

Synopsis: Aborting the update after clicking “Update” on the “Java is insecure” warning message forwards all applets to java.com/download.

When an older JRE is installed on the system, launching a web page with an applet prompts the user with “Java is insecure” message. If the user clicks on the “Update” button on the message but later aborts the update process, user is automatically redirected to http://java.com/download page.

This is not the expected behavior. The issue is fixed in JDK 7u40 release.

Azoknál a cégeknél, ahol központilag van kiszórva a Java, ez például úgy jelentkezett, hogy a felhasználó megkapta a felpattanó ablakot, s ha ott a frissítést választotta, elindult a folyamat. Igen ám, de nincs telepítési joga, így a folyamat elhasalt. Viszont attól a perctől kezdve bármilyen Java környezetet használó oldalt nyitott meg, mindig átdobta a fent említett letöltő-oldalra.

Ami a felpattanó ablakot illeti: állítólag a 25.-ben már javításra került. Eddig ugye nem tudtam tesztelni, hiszen nem volt újabb, de most kiderül az is, hogy végre valóban megszűnik-e ez a zavaró tényező. Igazából nem értem, miként képzelték el, hogy kijön egy új verzió, s abban a pillanatban telepítésre is kerül, tesztelés nélkül?

 

(Forrás: Asteriksz blogja)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?