Főoldal » Windows 10 – eddig

Windows 10 – eddig

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Elég sok gép fordul meg a kezem alatt (céges és magán egyaránt), ezek egy részén már Win10 fut, s az eddigi tapasztalatokból, véleményekből próbáltam néhányat összegyűjteni, a teljesség igénye nélkül.

Kezdjük mindjárt a telepítéssel. Az említett gépek közül csak néhányra került fel friss telepítéssel a Win10 (RTM és Threshold2 vegyesen – a két rendszer telepítőkulcsa (amennyiben nem aktiváló-kulcsról beszélünk)) természetesen különbözik. A szűz telepítés ideje természetesen a frissítő telepítés idejének töredéke, viszont ettől függetlenül nagyon sokan inkább utóbbit választják…

(Folytatás: Asteriksz blogja)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?