Főoldal » Windows Store vs. proxy – 3. rész

Windows Store vs. proxy – 3. rész

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Emlékszünk erre (illetve erre), amelynek során abban maradtunk, hogy Windows 8-ról proxy-s hálózat esetén akkor érjük el a Windows Store (Áruház)-at, ha adott irányokba hitelesítés nélkül kiengedjük a gépet. Azóta született erről egy hivatalos KB-cikk is, a KB2778122.

Mint a cikkben is olvashatjuk, mindezt orvosolják a Windows 8.1-ben. Ahhoz, hogy egy ilyen operációs rendszerrel telepített gépről tudjunk proxyt kezelni, a Gépház-ban található Hálózat opcióit kell módosítani (aki nem találja, a keresőbe a „proxy”-ra keressen rá). Na jó, pontosítok az előző megfogalmazáson: mostantól a „metrós” alkalmazások is használhatják az eddig megszokott és használt Internet-beállítások/Kapcsolatok fül-ön található „Helyi hálózati beállítások” opcióit, az van kivezetve az új vezérlőpultra.

(Forrás: Asteriksz blogja)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?