Főoldal » Kártérítési per – hibás teljesítés ingatlan eladó részéről

Kártérítési per – hibás teljesítés ingatlan eladó részéről

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mutatós hírdetések ingatlanokról, majd az adásvételi szerződés gyorsan nyélbe ütődik- a vételár kifizetésre kerül.


Következne az örömteli beköltözés, amikor előjönnek az eladó által eltitkolt műszaki hibák, rosszabb esetben kifejetzetten rejtett hibák.


Ingatlan megvétele nagy körültekintést igényel, nem szabad spórolni néhány mérnökóra díjával, mert a szakavatott építész szem sok mindent meglát az éppen frissen festett falak mögött.


Eladó feladata és kötelezettsége az ingatlanról minél teljesebb tájékoztatás megadása, míg a vevő feladata a körültekintő tájékozódás a vásárlandó ingatlanról.


Megjegyezzük, hogy a hibás teljesítés (eladói tájékoztatás hiányai stb.) miatt induló perek előterjesztésére igen speciális szabályok szerint és rövid határidővel van lehetőség.


A hiba felismerése és a bírósági kereset benyújtása között 3 hónap telhet el csupán, utána jogérvényesítés lehetősége elávül.


Praktikusan, ha bármely ingatlannál a vétel után hibát észlel nincs idő tétovázásra.


Irodánk igazságügyi szakértők – igazságügyi közvetítők – ügyvédek biztosításával vesz részt Megbízói ilyen jellegű problémáinak megoldásában!


Ne feledjék az elévülés itt a hibás teljesítés utáni kártérítés esetében nagyon gyorsan beáll!


Minden peres keresetet meg kell, hogy előzzön felfogásunk szerint a mediátori eljárás kezdeményezése, a közös ülések, amelyek végeredménye egyezség.


Ritka kivétel, ha egygazdasági kármediáció után mégis az ügyvéd kollégáinknak kell pert elindítania.Irodánk a 06-306-377-164, vagy a 06-302-164-102 számokon tudnak időpontot biztosítani a épülethiba és kártérítés perekben és más ügyekben! 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?