Főoldal » Közös megegyezés a mediációban, mint bírósági per lezárása egyezséggel

Közös megegyezés a mediációban, mint bírósági per lezárása egyezséggel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Igazságügyi szolgáltató mediáció és szakértelemmel elérhető közös megegyezés a jogviták, perek EK irányelvek szerint Magyarországon is átvett jogintézménye.


Közös megegyezés felmondások jogvitáiban, munkajogi perekben, szomszédjogi perekben, általában a bírósági perekben eszköz, amellyel a legoptimálisabb megoldás érhető el.


A bíróság sem biztosíthat jobb megoldást, mint a felek mediációban elért közös egyezsége, amelyet felkészült szakértő mediátor egyezségi megállapodásba foglal!


Alap döntés a perbe keveredett emberek, cégek részéről, hogy először a keresetek benyújtása előtt igazságügyi mediátor irodát keressen meg az igazságügyi közvetítői eljárás kezdeményezésére a másik fél felé!


Igazságügyi mediátor ügyfélszolgálat: 06-302-164-102

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?