Főoldal » Olcsóbb per, takarékos per, ügyvéd nélkül nem peres eljárás bíróságon a trend!

Olcsóbb per, takarékos per, ügyvéd nélkül nem peres eljárás bíróságon a trend!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2018 egy új év, egy új jogi környezet a jogvita résztvevői számára. (Kereset beadása, per elindítása stb. több megfontolást igényel minden perre gondoló állampolgártól.)

Takarékos per már létezik. Bíróságon nem peres eljárások ügyvéd nélkül, olcsóbbá teszik a pereskedési szándékot!

Biztos, hogy önkormányzati adóigazolás, munkahelyi igazolás beszerzése, külföldi munkáltató igazolásának megkérése a jó időtöltés az Ön esetében személyes ügyében?!

A jó tanács per előtt, ma már legtöbbször nem az indulatból, hirtelen perindítást jelenti az ügyfél számára.

Új perrendtartás alapelveiben is tükrözi, új szemlélet veszi kezdetét a bírósági pereskedésekben.

 

Minden vita résztvevője találkozik a fontos kérdéssel: Az élethelyzetek egy része nehezen bizonyítható!   Méltányosság nem a bírósági perek területe.

Megerősítetté vált a jóhiszeműség követelménye az új perrendtartásban, s a költségmentesség kérelme és elbírálása szintén nagyot változott!

 

Bírósági per elkerülhető, a már beadott keresettel indult per kiváltható szakértelmünkkel!

 

Vita, jogvita, üzleti vita 2018-ban általában egy alaposan feldolgozott (komplex vita tanácsadás) kommunikációs stratégia megvalósítása után, a bírósági peren kívüli megállapodás útján nyerhet gyors, hatékony, célszerű megoldást!

Élethelyzetekkel és valós méltányossági helyzetekkel, vita konfliktusokkal a bíróság alig tud foglalkozni, jogkérdések a perkoncentráció időgazdálkodása, a perekben a bírói közrehatás elve mentén zártabb jogszabályi környezetet jelentenek.

 

2018-ban joggal kijelenthető – Egyre kevesebb ügyben van értelme az azonnali kereset beadásnak, az ügyfeleknek több időt érdemes fordítani a vita kommunikációs stratégiájára, a peren kívüli egyezségek megoldásaira!

 

Magyar élethelyzetek (jövedelmek, színlelt szerződések, hitelek felvétele körülményei stb.) és a bírósági perben költségmentesség új szabályai közelítenek egymáshoz az új szabályozásban, de számos ügyfél veszítheti el így is a költségmentességét per közben.  (Ennek kihatásai egy családra több millió forintot tehet ki.)

 

Számoljon a pereskedés jelentős kiadásaival! Az új perrendtartás nem kedvez a magányos pereskedésnek!

 

Egy vitás helyzet, egy jogvita és konfliktus több módon folytatódhat! Minden jogvita kommunikációjában van jó stratégia, ha a szándékok, konfliktusok, érdekek jól kibeszéltek.

Már az első felszólítás, perrel fenyegetés esetén keresse irodánkat és ügyfélszolgálatunkat!(Szomszédtól levél, ügyvédtől  perrel fenyegetés stb.)

Komplex szakmaközi tanácsadás után, saját szándékait, körülményeit mérlegelve saját maga számára választhat előnyösebb megoldást!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?