Főoldal » 2 Fejér megyei állás

2 Fejér megyei állás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2 Fejér megyei állást ajánlok. Az egyik egy környezetvédelmi mérnök állás (nagy gyakorlattal), a másik egy HSE koordinátor állás. Mindkettőt rejtőzködő cégek hirdették meg a Man at Work állásközvetítőn keresztül a veszpremjobs.hu oldalon.

A környezetvédelmi mérnök álláshoz 5 év gyakorlatot kérnek, jó angol nyelvtudás, MS Office ismeret és felsőfokú környezetvédelmi végzettség szükséges. Multinacionális autóipari beszállító cég a munkáltató, a munkakör része az ISO 14001 szabvány ismerete is.

A HSE koordinátort szintén multinacionális autóipari cég keresi. Felsőfokú környezetvédelmi és középfokú munkavédelmi végzettség, tűzvédelmi ismeret, szabványismeret, 2 év tapasztalat és MS Office ismeret szükséges. Nyelvtudást nem kérnek!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?