Főoldal » Állások Budapesten és Szolnokon

Állások Budapesten és Szolnokon

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ebben a cikkben egy magyar nyelvű szolnoki és egy angol nyelvű budapesti állásajánlatot mutatok be, egymástól elég távoli területekről, de mégis mindkettőnek van köze a környezetvédelemhez.

A szolnoki állással kezdem.

Munkáltató: Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy-Vízügyi Tagintézmény, munkakör: mérnök – tanár, környezetmérnök/építőmérnök. Vízügyi és környezetvédelmi ismeretek oktatására keresnek munkaerőt. Legalább főiskolai végzettség és erkölcsi bizonyítvány kell, egyetemi végzettség előny.

Jelentkezési határidő: július 16.

A budapesti hirdetés egy angol nyelvű EHS állásajánlat (tehát környezetvédelem és munkavédelem egyben). A Randstad állásközvetítő ajánl a Workania oldalon EHS manager állást egy ismeretlen nemzetközi cég nevében.

Jelentkezési határidő nincs megadva.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?