Főoldal » Gyerekek számára játékkonyha újrakartonból

Gyerekek számára játékkonyha újrakartonból

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mennyi dolgot vásárolunk, ami kartonba csomagoltam érkezik vagy visszük haza. Ha kiskorú gyermekünk van, neki érdemes ezt megcsinálni. Neki teljesen mindegy miből van, csak játszhasson vele vagy épp rajta. :)

A múltkori szuper 10 csináld magad játékkonyha válogatáshoz még egy darabot hozzáadok, ami újrahasznosított doboz kartonból készült. Szerintem ez pont annyira lesz tartós, amennyire kell, vagyis kiszolgál 1-2 gyereket! A tetejére még ragasztanék táblakréta fóliából kerek “főzőlapokat”. Fontos, hogy tervezzük meg előre a konyha formáját, és a “bútorlapokat” egymáshoz ragasztott 3-4 réteg kartonpapírból alakítsuk ki. Ha megvannak a többszörösen kivágott formák, jöhet az összeillesztés. Kis dobozgyűjtögetés, 1 napos barkácsmunka, és egy tekercs ragasztószalag az ára. A fiók gombok doboztetőkből vannak!

Forrás: http://www.inspiraciok.hu/2012/01/jatekkonyha-ujrahasznositott-kartonbol.html

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?