Főoldal » Így hasznosítsd könyveidet

Így hasznosítsd könyveidet

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hihetetlenül jó! Mikor megláttam a képeket, nagyon tetszett az ötlet.

Alicia Martin szobrász meglepő alapanyagot használ fel alkotásaihoz: a régi, elhasznált könyvekből meglepő szobrokat formál, melyek olyan látványt keltenek, mintha az épületek ablakából ömlenének egyenesen az utcára.

Martin érdekes szobrait már szerte Európában látni lehet. A művész legújabb projektje szülővárosában, Madridban található, és a Biographies (”Önéletrajzok”) címet viseli. A Biographies Madrid három régi történelmi épületét kapcsolja össze, melyek ablakaiból vízesésként ömlenek ki a könyvek. A könyvből készült oszlopok mindegyikét egy bonyolult fémrácsos szerkezet tartja. Ez a fémes váz biztosít formát a hatalmas alkotásoknak amellett, hogy a könyvek minden egyes lapját egy helyben tartja, még ha az egész kompozíció úgy is néz ki, mintha folyamatos zuhanásban lenne. Martin azonban nem csak az utcai művészetben mozog, hiszen beltéri szobrokat is tervezett már tucatnyi használt könyvből, mint például egy hatalmas karika alakzatot egy terem közepén, vagy egy falból kinőni látszó könyvörvényt.

Forrás: http://www.alternativenergia.hu/igy-is-lehet-konyveket-ujrahasznositani/48246 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?