Főoldal » Környezetvédelmi munkalehetőségek

Környezetvédelmi munkalehetőségek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

5 új környezetvédelmi álláshirdetésre, munkalehetőségre szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik esetleg mostanában munkát keresnek.

Zoológus

Nemzeti parkba természetvédelmi, környezetvédelmi, erdészeti, biológiai vagy agrár végzettséggel keresnek munkatársat.

Környezetvédelmi manager

Állati eredetű melléktermékek hasznosításával foglalkozó környezetvédelmi cég keres környezetvédelmi manager pozícióba munkatársat Törökbálintra.

Környezetvédelmi technikus

A környezetvédelem és munkavédelem, a munkahelyi és környezeti ártalmak műszeres vizsgálata területén szakértői tevékenységet folytató, akkreditált vizsgálólaboratóriummal rendelkező cég keres környezetvédelmi technikust Budapestre.

Munkavédelmi (EHS) munkatárs

Nyíregyházi multinacionális műanyagipari vállalat felsőfokú műszaki pl. gépészmérnök, villamosmérnök, környezetmérnök végzettséggel munkavédelmi munkatársat.

Terepi oktató

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont terepi foglalkozásaihoz munkatársakat keres rövid-, közép- és hosszútávra. Oktatás iránt érdeklődő hallgatókat, frissen végzett diplomások jelentkezését várják, de ahirdetés szerint diploma hiánya sem jelent akadályt.

 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?