Főoldal » Leonardo DiCaprio a Földért

Leonardo DiCaprio a Földért

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Leonardo DiCaprio közel 10 éve elkötelezett híve a zöld mozgalomnak, őt tartják az egyik legaktívabb Hollywood-i hírességnek; több környezettudatos projektben közreműködött. Felszólalt többek között a globális felmelegedés veszélyeire figyelmeztető kampányban; társproducerként és narrátorként jegyzi az Utolsó óra c. dokumentumfilmet.(Magyar felirattal itt megtekinthető:)

http://www.youtube.com/watch?v=V8eYgcS_9dM

Számára a Föld megóvása a legfontosabb, ezért lakást is Amerika legzöldebb épületében, a Riverhouseban vásárolt. A Hudson folyó partjára néző lakásban minden funkciót a környezettudatos építkezés jegyében valósítottak meg: a napelemek, a víz- és levegőszűrő berendezések, a vegyszer- és oldószermentes festékek, a legmodernebb szigetelőanyagok mind-mind megfelelnek a passzív házaknak járó LEED tanúsítvány feltételeinek.

[token node title-raw]

Leo igyekszik a hétköznapokban is környezetkímélő életmódot folytatni, ő az első tulajdonosa a 2012-ben megjelent Fisher Karma luxus elektromos autónak.

[token node title-raw]

Nem magánrepülőgéppel, hanem menetrendszerinti járatokkal utazik.
A színész gyűjti az újrahasznosítható hulladékokat, nem használ dezodort és a víztakarékosság jegyében kizárólag zuhanyozik, azt sem túl sűrűn.

forrás: http://www.greenpressblog.com/2011/05/zold-listasok-legaktivabb.html

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?