Főoldal » mi, TERMÉSZETVÉDŐK!

mi, TERMÉSZETVÉDŐK!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mi természetvédők azért élünk, lélegzünk és teszünk, hogy egy olyan jövőt hozzunk létre, ahol ember, állat, növény és gomba együtt él harmóniában. Még mindig nyújtjuk a kezünket embertársaink felé, ideje lenne már, hogy megfogják és hinnének nekünk. Hinnének azoknak, akik értik a természet szavát és látják, tudják, érzik a változás szelét, mely az emberi faj pusztulásához vezet… Nem kell tanult embernek lenni ahhoz, hogy belássuk a következőket. Ha egy busz mérete nem változik, de egyre több utas száll föl, akkor az egy főre jutó terület egyre kisebb lesz. Az első pár tíz ember még kényelmesen le tud ülni, így a többi utas számára csak állóhely fog jutni, akiknek a személyes tere egyre kisebb lesz a felszálló utasok miatt. Akik ülnek, azok sokkal később érzik a változást, mivel őket védik a székek, így vagy észre sem veszik a körülöttük állók szorongását, vagy ha észre is veszik, nem foglalkoznak vele, mert nekik jó. Nagyon kevés ember adja át a helyét… De egyszer csak megtelik a busz, s akkor már csak a nyitott ajtó mellett, a busz elején, hátulján, tetején kapaszkodva férnek el az emberek, ahonnan menet közben könnyedén leeshetnek, balesetet szenvedhetnek.

A busz a föld, az ülő utasok a fejlett országok lakói, az álló utasok pedig a fejlődő országok lakosai…jelenleg…de ez még változhat az elkövetkezendő évtizedekben.

Te hova tartozol? Milyen jövőt képzelsz el? Mit teszel a jelenben a jövődért?


Building a future in which humans live in harmony with nature…

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?