Főoldal » Mire jó a hamburgerdoboz?

Mire jó a hamburgerdoboz?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ez hihetetlen, na erre sosem gondoltam volna…Pedig nagyon egyszerű. Nem csak a hamburgert, hanem az ételek nagy részét, ha nem viszünk éthordót az ételt ilyenbe vihetjük haza. Érdemes lenne kipróbálni!

Ki mit kezdene egy ilyen szivacsos (hőtárolós) hamburger dobozzal? Fogadjunk, hogy nem jutna eszetekbe, művészi nyomatot készíteni a segítségével? Szuper ötlet, gyerekeknek, vagy felnőtteknek egyaránt! Szükséged lesz hozzá, egy ilyen doboz tetőre, egy hegyes ceruzára, egy mini festőhengerre, és egy tubus akrilfestékre. A mintánál vagy a kreatívitásodra hagyatkozol, és fejből rajzolsz, vagy a gyerekeddel rajzoltatsz rá, vagy egy vonalas rajzot másolva rárajzolsz. Ha a másolás mellett döntesz, akkor akár rá is helyezheted a papírt, és még erősebben nyomod a ceruzát. Annyira erősen nyomjátok rá a ceruzát, hogy mélyedések keletkezzenek a vonalak helyén. Ha kész van, a mini festőhenger segítségével hengerelj fel bármilyen szín akrilfestéket a “rajzra”, és óvatosan nyomd rá a kívánt papírra. Tadaddámm! Kész is a művészi nyomatod!

Forrás: http://www.inspiraciok.hu/2011/12/gyerek-kreativ-otlet-mire-jo-egy.html

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?