Főoldal » Siemens sajtóközlemény: Innovatív megoldások a jövő városáért

Siemens sajtóközlemény: Innovatív megoldások a jövő városáért

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest is kapcsolódik a szeptember 20-án világszerte száznál több helyszínen tartott TEDxCity2.0 konferenciasorozathoz. A Design Terminálban megrendezésre kerülő eseményen várostervezők, építészek, környezetvédők, közlekedési, egészségügyi szakemberek, művészek értelmezik újra a nagyvárosi lét problémáit, osztják meg az élhetőbb jövőhöz vezető javaslataikat. A tematikus fővárosi konferencián – mely a Siemens Magyarország támogatásával jön létre – az érdeklődők hazai viszonylatokban hallhatnak inspiratív gondolatokat az energia- és élelmiszerellátás, a biztonság, az oktatás, vagy éppen a közlekedés területéről.

Részletek a csatolmányban!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?