Főoldal » Veszprémi cikksorozatom vége

Veszprémi cikksorozatom vége

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Még augusztus 15-én kezdtem el itt írni egy cikksorozatot Veszprémről Mennyire zöld város Veszprém? címmel. Az első részt a veszprémi szélről írtam augusztus 15-én, majd szeptember 5-én írtam a városi hőszigetről, aztán október 15-én írtam Veszprém vizeiről.  Ezek után október végén néhány bloggerrel új honlapot alapítottunk (az ennek okait leíró cikk itt jelent meg a Bloggerélet című blogomban, és a kapcsolódó cikkek között látható), és ott folytattam a cikksorozatomat, amely tegnap este a 9. résszel befejeződött.

A sorozat összes része:

  1. A veszprémi szél
  2. A városi hősziget Veszprémben
  3. Veszprém vizei
  4. Hulladékok Veszprémben
  5. Energia
  6. Zöldfelületek
  7. Május 1. utcai fák
  8. Ki védi a környezetet?
  9. Összefoglalás

A sorozat egyes cikkei után mindenhol linkeltem a korábbi részeket, így könnyebb cikkről cikkre navigálni. De amúgy az ottani blogomban még csak ez a cikksorozat jelent meg, így (egyelőre) még könnyebb a tájékozódás. Kellemes olvasást kívánok mindenkinek akár itt, akár ott.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?