Főoldal » Adrián a szerencse fia

Adrián a szerencse fia

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nem kis meglepetésünkre megkaptuk a második sztorinkat is, ami szerencsére az albérletkeresés legszebb oldalát mutatja be. Az első telefonhívás, az első megtekintés, azonnali foglalózás, majd több év zavartalan agglegény élet. Adriánról annyit érdemes tudni, hogy vidékről költözött fel az egyetemi tanulmányait szerette volna befejezni, a levelezőt váltotta fel egy nappali képzésre. Mellette, mint a legtöbb diák alkalmi vagy diákmunkákból, valamint a szoctámból és ösztöndíjból tartotta fenn magát.

“Az én esetemnél tökéletesebb időzítést nem is lehetett volna kitalálni. Valahogy megéreztem. Lehet, hogy bennem is egy nő lakik, hiszen ilyenre csak ők képesek. Már több napja szerettem volna nekiállni a potenciális albérleteket kigyűjteni és végre letudni ezt a kötelező előkészületet a szeptemberi iskolakezdés előtt, de mindig közbe jött valami ‘FONTOS’ dolog. Elvinni a kutyát sétáltatni, rendet rakni, megnézni egy filmet stb…

Tovább a teljes cikkhez: Adrián a szerencse fia

Kép forrása: 1

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?