Főoldal » Főállású Angyal promóció vége

Főállású Angyal promóció vége

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mai napon végetér a promóció első köre és lezárul a szavazás is. Szakértő zsűri választja ki a továbbjutókat. A kiválasztott projektek képviselőu összeállítják a teljes programukat, hogy a végső győzelemért szálljanak harcba.

Sajnos későn kezdtem a kampánysorozatot, ezért csak 6 szavazatot sikerült begyűjtenem, ami nem sok, de legalább pozitív a mérleg. Köszönöm szépen minden támogatónak/szavazónak.

Ha ilyen teljesítménnyel tovább lehet lépni a következő fordulóba, akkor a blogot tovább fogom frissíteni a saját élményeimmel, ha nem akkor a verseny további eredményeiről, versenyzőiről szóló leírásokkal szolgálhatok.

Köszönöm még egyszer.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?