Főoldal » Kit keressek?

Kit keressek?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kezdő bloggereknek nagy probléma, hogy ki tud segíteni, ha váratlan esemény történik, vagy ha nem sikerül valami elsőre. Ezt próbálom most megvilágítani ezzel a bejegyzéssel.

  • Jelentkezés blogírásra: Mészáros András főszerkesztő-helyettesnél.
  • Szakterülethez csatlakozás: egyelőre Faragóné Hajdok Ilona főszerkesztőnél.
  • “Hogyan?” és “Miért?” kezdetű kérdésekben (Hogyan indíthatok blogot? Hogyan töltsek fel képet? Hogyan engedélyezhetem a hozzászólásokat? Miért nem jelennek meg a hozzászólásaim másnál? stb.) Mészáros András főszerkesztő-helyettes illetékes (egyelőre csak magyarázat szintjén, később talán tettekben is).
  • Céges kapcsolatokban, imázsblogok és PR-cikkek kérdésében dr. Pálvölgyi Benedek tud segíteni (persze a Médiaajánlatot minden blogger elküldheti akármelyik cégnek, Benedekre csak pozitív válasz esetén van szükség a szerződéskötéshez), és az oldallal kapcsolatos jogi kérdésekben is ő az illetékes, mint jogász és a Jogi Tudnivalók szerzője.
  • Informatikai problémák, hibabejelentő, nem működő funkciók javítása, jogosultságok beállítása Sipőcz Norbert feladatköre, mindenféle informatikai kérdésben ő az illetékes, és ő kezeli a Facebook oldalunkat is. Egyetlen kivétel, ha leállt az oldal, ilyenkor a rendszergazdát kell keresni: Mártha Csaba (az ő nevére sajnos semmit nem ad ki a Felsőfokon kereső, nem tudom linkelni az adatlapját, de van e-mail címe: csy@csy.hu).
  • Egyéb problémákban vagy minden főszerkesztőségi tag tud segíteni, vagy a főszerkesztőség, mint csapat dönthet.
  • Ha így sem világos, hogy ki az illetékes, akkor a Kapcsolat oldalunkat ajánlom, a főszerkesztőség tudni fogja, hogy ki segíthet.

Kép: http://www.guglisagok.hu/wp-content/2009/09/question_mark-360×480.jpg (a többit teljesen fejből írtam).

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?