Főoldal » Szolgálati közlemény

Szolgálati közlemény

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ezúton közlöm minden bloggerrel és olvasóval, hogy a Felsőfokon.hu oldal hamarosan nagy változások elé néz (a változások időpontját és mértékét még én sem tudom, a részletekről időben tájékoztatunk mindenkit), így a Gyakran ismételt kérdések blog egyes fejezetei aktualitásukat veszthetik. A változások után felülvizsgálom az itt közölt bejegyzések tartalmát, és aktualizált formában jelenítem meg újra. Így mindig friss információ lesz a blogban az oldal funkcióiról. Az átállás után a megváltozott funkciók kipróbálása és a cikkek átírása legalább néhány órát, de akár néhány napot is igénybe vehet. Köszönöm a türelmet.

(A vezérképet itt találtam Google keresővel.)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?