Főoldal » Új Delhi közúti közlekedése – videó bejegyzés

Új Delhi közúti közlekedése – videó bejegyzés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A videóblog folytatása következik, viszont nagy váltás lesz a közúti közlekedés minőségében. Gondolkodtam, hogy melyik város következzen és Új Delhi mellett döntöttem a kontraszt miatt. A Youtube-on rengeteg videó foglalkozik a témával, én csak szemezgetek az indiai, új delhii közúti közlekedés bemutató videókból.

A videó címe: Riding in New Delhi Traffic

Hasonló dugó, mint New Yorkban, még is más. Teljesen más. A rendszertelenség és a káosz jellemzi. Sávok és szabályok nélkül cikáznak az autók és robogók.

A videó címe: New Delhi Traffic

Hasonló képsorok, mint az előbb. Itt már rendezetteb a forgalom. Helyén vannak a közúti jelzések – táblák, lámpák, felfestések.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?