Főoldal » Zöld jelzés a győri Audinak

Zöld jelzés a győri Audinak

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az elmúlt egy évben sokszor hallhattunk arról, hogy a Mercedes Kecskeméten építi az új központját.Azonban megfeletkeztünk a másik nagy ellenfélről az Audiról, aminek szintén van magyarországon gyára méghozzá Győrött.A következő cikk bemutatja hogy az Audi mekkora fejlesztéseket tervez a közeljövőben.

 

Az Európai Unió “zöld utat” adott az Audi győri gyárberuházásának elindításához – jelentette be Matolcsy György. A nemzetgazdasági miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón közölte: Brüsszel kiemelt közérdekre hivatkozva jóváhagyta a Natura 2000 program keretében az Audi győri beruházáshoz szükséges terület átminősítését, amely így szabaddá vált. Ezzel a döntéssel elhárult az akadály az Audi óriásberuházása elől.

Az Audi közel 1 milliárd eurós beruházással teljes vertikumú gyárat hoz létre Győrben, ezzel közvetlenül 1.800 új munkahelyet teremt és 15 ezer család megélhetését biztosítja; 2013 második felétől, a gyár teljes kapacitású működésétől kezdve napi 500 autót gyártanak majd.

 

Forrás: http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=26542&PHPSESSID=c45707ef1…

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?