Főoldal » 360 fokos hurok egy BMX-el? Nem lehetetlen!

360 fokos hurok egy BMX-el? Nem lehetetlen!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Rengetegszer láttunk már olyat, hogy valaki motorral vagy autóval, vagy bármilyen nem emberi erő által hajtott járművel csinált valaki egy merész 360-as hurkot. Most már BMX-el is van ilyen, az alábbi videóban pedig ez nagyon gyönyörűen látszik. 

Minek és kinek köszönhetjük? Nos Mike Clark fogta magát és egy külön erre a célra épített hurkon, minden nagyobb gond nélkül megcsinálta a mutatványát. 

Nem lett volna igazi a dolog, ha ezt egy bevállalós energiaital gyártó cég nem szponzorálja. Sokan mentek már bele sok őrültségbe, de a Red Bull kiemelkedik, mert mát több mint 10 éve mindig (majdnem) minden ilyesfajta eseményen jelen van és kiteszi névjegyét. 

Íme a videó: http://www.youtube.com/watch?v=CY4VSWDE3Dk

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?