Főoldal » Az év kultúrális plakátja 2010 pályázat

Az év kultúrális plakátja 2010 pályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 


Kedves Pályázó!

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és az ARC pályázati felhívást intéz a hazai kulturális intézményekhez. Az országos pályázat, valamint az azt követő kiállítás célja, kulturális tartalmak progresszív, korszerű vizualitású köztéri megjelenítésének ösztönzése. Kulturális intézmények és/vagy a plakátot készítő grafikai ügynökségek vagy grafikusok pályázhatnak.

A pályamunkának egy valós (kulturális intézményt vagy eseményt hirdető) plakátnak kell lennie, amely 2009. június 01. és 2010. május 31. között jelent meg.

Beküldési határidő: 2010. május 28.

Az év kulturális plakátjának választott legjobb pályaművet benyújtó intézmény 300.000 Ft, illetve a plakátot alkotó grafikus vagy grafikai stúdió szintén 300.000 Ft jutalomban részesül.

Várjuk a pályamunkákat!

Üdvözlettel:
ARC csapat

A teljes pályázati kiíráshoz kattints ide!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?