Főoldal » ÉDESVÍZ-FOLYÓVÍZ Pályázat

ÉDESVÍZ-FOLYÓVÍZ Pályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

2010-ben a Sziget Fesztivál egyik kiemelt témája a víz. Ennek kapcsán a Medence Csoport alkotói pályázatot hirdet az Octopus Összművészeti Helyszínen megvalósuló köztéri alkotásokra.

A pályázatra olyan művek terveit várjuk, amelyek az édesvíz-folyóvíz-ivóvíz témára reflektálnak, annak ökológiai, biológiai, energetikai kultúrtörténeti jelentőségére. A műveken keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet az édesvíz jelentőségére és az ökológiailag tudatos magatartás fontosságára.

A pályázó személyére egyetlen kitétel, hogy 18 év felett legyen. Minden olyan egyén és alkotócsoport jelentkezését várjuk, akik szívesen mutatkoznának meg figyelemfelkeltő köztéri alkotásaikkal a Sziget Fesztiválon.

A támogatás kérhető anyagköltségre és szállításra. A rendelkezésre álló keretösszeg 600.000.- forint, melyből várhatóan 4-5 pályázatot finanszírozunk.

A pályázathoz csatolni kell:

– a pályázó tevékenységének rövid bemutatását, (max. 1 A4 oldal);
– portfolió (max. 3 A4 oldal);
– műleírást (max. 1 A4 oldal);
– látványtervet (max. 3 A4 oldal);
– költségkalkulációt;
– a pályázat teljes anyaga digitálisan pdf formátumban.

A nem díjazott pályázatokat megsemmisítjük.

A beérkezett ötletterveket zsűri bírálja el. A zsűri tagjai Kopek Gábor, a MOME rektora, Szép Fruzsina, a Sziget Fesztivál Programigazgatója, a Medence Csoport és Üveges Krisztina projekt-koordinátor. Az elbírálás szempontjai, hogy a pályázó új alkotást hozzon létre, az alkotások legyenek kültérben felállíthatóak, stabil, és „vandálbiztos” szerkezetűek, illetve károsodás esetén javíthatóak.

A beküldési határidő: 2010. május 25.
Postacím: 1093 Budapest, Pipa utca 4.

További információ: uvegesk@gmail.com

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?