Főoldal » Luanne Rice: Táncolj velem!

Luanne Rice: Táncolj velem!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Luanne Rice regénye megkapó történet kisvárosi titkokat magukban hordozó emberek életéről. Az írónő csodálatos képet fest az anyai szívről, mely, történjen bármi, mindig a gyermekéért dobog.

A regény főhőse Jane egyetemista korában egy romantikus éjszakán egyetlen egyszer hibát követnek el a szerelmével Jeffreyvel, aminek eredménye egy megfogant gyermek. A fiú cserben hagyja a lányt, aki szülői nyomásra lemond a gyermekről. De azóta is nyomasztja ez az emlék, nem tud lemondani igazán a gyermekéről. Tizenöt évnek kell eltelnie ahhoz, hogy vegye a bátorságot és találkozzon a lányával.

Természetesen ebből a történetből sem hiányozhat a szerelem.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?