Egyszerű műköröm minták | Felsőfokon.hu

Egyszerű műköröm minták

Divat és szépség
Vezérkép: 
Egyszerű műköröm minták

Az egyszerű műköröm minták első ránézésre talán nem is tűnnek olyan egyszerűnek, így nehezen tudjuk csak kiválasztani műköröm képek alapján melyeket is tudjuk elkészíteni a már megismert technikák közül.

Ezért jöhetnek szóba a step by step képleírások, melyek a különféle lépéseket mutatják be a díszítés során.  Az egyszerű műköröm minták elkészíthetőek akár virágok festésével, akár pontozótű segítségével, melyekhez színes zselét, csillámport és kristályokat is felhasználhatunk, ama egyszerű módszereket, amelyek látványosak, ám mégis rendkívül nagy díszítő erővel rendelkeznek egy-egy új műköröm minta elkészítése során.

Az egyszínű műköröm, vagy a francia körmök épp olyan nagy lehetőséget nyújtanak az egyszerűbb körömdíszítésben. A csillámporok, az előre elkészített műanyag, vagy porcelán virágok, a hangulatos gumidíszek mind-mind saját elképzeléseinket hivatottak kiszolgálni.

Azok a műkörmösök, akik folyamatosan újdonságra vágynak figyelemmel követhetik akár a műkörmösök klubját is, ahol rengeteg újdonságot fedezhetünk fel. A szakmai pályafutásukat mindig gondosan figyelő műkörmösök mindig készek arra, hogy egy-egy új technikát, vagy alapanyagot díszítőt megismerjenek a különféle műkörmös szakmai továbbképzéseken, melyek nem csak az alkalmazást, hanem a színek megválasztásához és a formák kialakításához, elhelyezéséhez, nyújtanak további ismereteket, amelyekre a szakmájukban hosszabb távon is hagyatkozhatnak.

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.


Ajánlott bejegyzések

 • Téli álom

  Október vége felé járunk, hűvösödnek és rövidülnek a nappalok, néhány helyen már éjszakai fagyok is voltak, amelyeket hamarosan követ majd a nappali fagy. Ilyenkor a legtöbb állat már bevackolja magát, elbújik, sokan téli álmot alszanak.

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • A valódi ókori Egyiptom

     Amit az iskolában tanultunk az ókori Egyiptomról, csupán halvány felszíne a valóságnak, főként a későbbi Egyiptomi történelemre és csőlátó történészek feltételezéseire épül. Az ókori Egyiptomban, s itt főként az óegyiptomi időkre gondolok, gigantikus...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • A jövő teremtése

  A gyermek a jövő. Gyermekeink, majd unokáink alakítják évek, évtizedek múlva. A jövő kezdete ( Pay it forward) című film 12 éves főhőse életében nagy változás történik, amikor új tanárt kap. Új tanárt és egy különös házi feladatot: gondolkozz el a világon , és ha nem tetszik valami, akkor nézd...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Egy ruha születése

  Sokan vagyunk azzal az érzéssel amikor elmegyünk egy boltba, hogy pontosan tudjuk, mit szeretnénk venni. Felpróbáljuk az első ruhát, a másodikat, de egyik sem az amire vágyunk. Aztán megalkudva a lehetőségekkel választunk valamit, de mi lenne, ha meg is tudnánk varrni, amit elképzeltünk? Vagy...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Megfelelő végzettség nélkül már nem lehet trénerkedni

  A felnőttképzési vállalkozások létesítéséhez, indításához az engedélyező szervek nem vizsgálják az érintett szakmai képzettségét, de a követelményeket a felnőttképzési törvény sem határozta meg. Ezen azonban változtatott egy minisztériumi rendelet, amely már tartalmazza a felnőttképzésben...

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat

Facebook Google+ LinkedIn Youtube Twitter