Egyszerű műköröm minták | Felsőfokon.hu

Egyszerű műköröm minták

Divat és szépség
Vezérkép: 
Egyszerű műköröm minták

Az egyszerű műköröm minták első ránézésre talán nem is tűnnek olyan egyszerűnek, így nehezen tudjuk csak kiválasztani műköröm képek alapján melyeket is tudjuk elkészíteni a már megismert technikák közül.

Ezért jöhetnek szóba a step by step képleírások, melyek a különféle lépéseket mutatják be a díszítés során.  Az egyszerű műköröm minták elkészíthetőek akár virágok festésével, akár pontozótű segítségével, melyekhez színes zselét, csillámport és kristályokat is felhasználhatunk, ama egyszerű módszereket, amelyek látványosak, ám mégis rendkívül nagy díszítő erővel rendelkeznek egy-egy új műköröm minta elkészítése során.

Az egyszínű műköröm, vagy a francia körmök épp olyan nagy lehetőséget nyújtanak az egyszerűbb körömdíszítésben. A csillámporok, az előre elkészített műanyag, vagy porcelán virágok, a hangulatos gumidíszek mind-mind saját elképzeléseinket hivatottak kiszolgálni.

Azok a műkörmösök, akik folyamatosan újdonságra vágynak figyelemmel követhetik akár a műkörmösök klubját is, ahol rengeteg újdonságot fedezhetünk fel. A szakmai pályafutásukat mindig gondosan figyelő műkörmösök mindig készek arra, hogy egy-egy új technikát, vagy alapanyagot díszítőt megismerjenek a különféle műkörmös szakmai továbbképzéseken, melyek nem csak az alkalmazást, hanem a színek megválasztásához és a formák kialakításához, elhelyezéséhez, nyújtanak további ismereteket, amelyekre a szakmájukban hosszabb távon is hagyatkozhatnak.

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.


Ajánlott bejegyzések

 • Shakespeare kicsit másképp

  „Mirandat és Ferdinandot várják a színpadra” A nézőtér lassan megtelik. Mindenki suttog, gyorsan elmotyogja maradék mondandóját szomszédjának, mert a lámpák már oltódnak le. A teljes sötétségben felhúzódik végre a függöny, és a darab elkezdődik. Mindenki a Bagossy László által rendezett...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Default Global Address List

  Még mindig a tegnapi téma.

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Mesterképzés

   A mesterképzésben van lehetőség a specializálódásra, a mélyebb szakmai tudás megszerzésére. A rendszer rugalmas, a legtöbb alapszak megszerzése után nagy mozgásteret enged az addig végzett tanulmányoktól távolabb eső képzések elvégzéséhez. 

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Az öntözővíz tulajdonságai

  Termesztési szempontból az öntözővíznek a következők a legfontosabb tulajdonságai:
  – ásványisó-tartalma,
  – keménysége,
  – hőfoka,
  – szennyezettsége.

  Az öntözővíz sótartalmát főként eredete határozza meg. Egyes...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Time is money

  Ma egy érdekes dolgot tapasztaltam. Egy projektmegbeszélésre mentünk két kollégámmal (ugye az egyetem számtalan projekten dolgozik). 10 perccel korábban érkeztünk, és vártunk 5 percet, és úgy mentünk be... 

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat

Facebook Google+ LinkedIn Youtube Twitter