Főoldal » A karizmatikus kisugárzás

A karizmatikus kisugárzás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A karizmatikus személyiségeket már messziről fel lehet ismerni. A társaságukban jól érezzük magunkat, és tekintélyt sugároznak maguk iránt. A karizma egyenlő a személyes vonzerővel és kisugárzással. Karizmáról akkor beszélünk, amikor valaki olyan erős kisugárzással rendelkezik, ami másokra ellenállhatatlanul hat. A karizma nem függ nemtől, kortól, vagy teljesítménytől. Ez egy olyas valami, amit csak belül, tudsz kialakítani saját magadban. És még arról sem szól, hogy velünk született tulajdonság lenne. Mindenki rendelkezik karizmával, csak fel kell önmagában fedeznie a lehetőségeket.

A karizmádat életed során alakítod, és nem ezzel születsz. Ha harmonikusan élsz önmagaddal és az élettel, akkor még karizmatikusabbá válsz. De nem lehet karizmád, ha félelem teljesen élsz, és nem mersz önmagad lenni. Ha folyton csak szerepeket játszol, ez nem tesz karizmatikusabbá. Ha valódi éneddel azonosulsz, és összhangban élsz saját magaddal, minden cselekedeted karizmatikusabbá válik. Minden pillanatban rendelkezel azzal az erővel, ami ahhoz, kell, hogy megtedd a szükséges lépéseket a sikered irányában.

Akár itt, és most azonnal elkezdheted fejleszteni a karizmádat. Az első lépés az, hogy tekintsd magad ellenállhatatlanul vonzó személyiségnek. Amit gondolsz magadról azzá válsz. Gondolj csak bele hányszor gondoltál magadra negatív értelemben? Ennek eredményeként csak a negativitást tapasztaltad az életben. 

Ezentúl tekintsd magad ellenállhatatlanul vonzó személyiségnek. Ha így teszel, észre fogod venni, hogy könnyebben éred el a kitűzött céljaidat az életben. Tekints magadra egyedülálló személyiségként, aki tele van tetterővel, és szeretettel. A szeretetteljesség is karizmatikus tulajdonság. Egyedülálló és megismételhetetlen személyiség vagy. Sosem élt, és sosem fog élni hozzád hasonló ember.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?