Főoldal » Dr. Joseph Murphy – Személyiségépítők 2.

Dr. Joseph Murphy – Személyiségépítők 2.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Joseph Murphy életrajz

Tudatalattid csodálatos hatalma” – a legjobb inspiráló könyv, amit valaha olvastam. Dr. Joseph Murphy ezzel egy olyan művet adott át a világnak, amellyel számos ember ébredt fel álmából és élte meg azt az életet, amire mindig is vágyott. A könyv varázslatos, szavai a legtespedtebb egyént is felrázzák és a legpesszimistább embert is mosolygásra késztetik. Mély, belső erőt ébreszt és kikezdhetetlen hitet alakít ki. Hatására megtanulunk a külvilág helyett saját belsőnk hangjára figyelni, a körülmények áldozata szerepet életünk alakítója szerepére cserélni.

Tudatalattid csodálatos hatalma

Dr. Joseph MurphyTudatalattid csodálatos hatalma című könyvét 1991-ben olvastam, és az azóta olvasott sok száz mű  után is azt mondhatom, semmilyen könyv sem ad ekkora önbizalmat, lelkesedést, hitet a képességeinkben, életkedvet, és mindent megoldó elszántságot.
Joseph Murphy több nagyszerű könyvet írt, azonban – legalábbis szerintem – egyik sem ért a Tudatalattid csodálatos hatalma nyomába. Hazánkban több folytatás megjelent, ami gyalázatos torzítás, mert ő több könyvet nem írt ezzel a címmel, azon könyveknek mások az eredeti címei.
A legnagyobb szerepe abban van, hogy felhívta figyelmünket a tudatalatti világának hatására, az élet és a világ körülményeinek és eseményeinek létrehozásában. Megtanította számunkra, hogy ezt a csodálatos erőt, amely bennünk lakozik, hogyan fordíthatjuk a saját javunkra és tehetjük a világot és az életet szebbé, jobbá, boldogabbá.

Dr. Joseph Murphy élete

Dr. Joseph Murphy 1898-ban született egy magán fiúiskola igazgatójának fiaként. Egy római katolikus iskolába vették fel, tanulmányait Írországban és Angliában végezte. Tanulmányozta a papságot és csatlakozott a jezsuitákhoz. A húszas éveiben New Yorkba költözött, ahol gyógyszerészként dolgozott. A múlt század negyvenes éveinek közepén Los Angelesbe költözött, majd Rochesterben tanított, később ismét Los Angelesben. A következő évtizedben megházasodott és pszihológusi fokozatot szerzett a Dél-Kalifornia-i egyetemen. 28 éven át igazgatója volt a Los Angeles-i  Isteni Tudományok Egyházának, ahol vasárnaponként előadásokat tartott közel másfél ezer embernek. Rendszeres rádióműsora is volt, amely nagy népszerűségnek örvendett.
Élete során több évet töltött Indiában és tanulmányozta a a világ legnagyobb vallásait, köztük a keleti vallásokat és filozófiákat. Dr. Murphy egyszerű, tudományosan bizonyított technikákat tanított a tudatalatti használatára a gyógyulás érdekében. Megtanította az embereket hogyan segíti a tudatalatti elme a gazdagodást, nyugalmat, boldogságot, sikert és az ideális társ bevonzását. Megmutatta hogyan kerülhetik el az emberek a baleseteket, katasztrófákat, csődöket a tudatalatti figyelmeztetésének segítségével.
Első felesége halálát követően 1976-ban újra megházasodott és a kaliforniai Laguna Hills-be költözött. 1981-ben távozott e világból és felesége folytatta munkásságát. Dr. Joseph Murphy élete során elutasította az életrajzírókat, mondván az életét a könyveiben meg lehet találni. Élete során több mint 30 könyvet írt, felölelve az egészség, a pénz, a siker, a kapcsolatok és a boldogság témaköreit. Nagyban merített a Biblia igazságaiból és foglalkozott az I-King, a kínai jóslás könyvével is. A világ minden táján tartott előadásokat és rádióbeszédeket.

Dr Joseph Murphy a személyiségépítő

„Tudatalattid minden problémádra tudja a választ. Bármit elfogad és megvalósít amit tudatos elméd igaznak tekint. Nem vitatkozik. Elfogadja tudatos elméd kijelentéseit. A hit mindig eredményes, akár valódi a tárgya, akár hamis. Tudatalattid az elmédben megfogalmazott gondolatra reagál.
A Tudatalattid csodálatos hatalma az a könyv amelyhez mindenkor érdemes visszatérni, mert üzenetei örökérvényűek. De Joseph Murphy egyéb művei szintén figyelemreméltóak. Fél évszázaddal megelőzve a vonzás törvénye jellegű műveket, tanította eme szellemi törvények alkalmazását és használatát a mindennapokban.
Hitet és önbizalmat ad az egyszerű embernek, megmutatja a szellemi törvények tudatos használatával miként boldogulhatunk sikeresebben az életben. Erőssé, stabillá, intelligenssé, megértővé, jobbá és teljesebbé teszi az emberi személyiséget. Senki más nem mutatta be ilyen módon a tudatalatti hatalmát, mint Dr. Joseph Murphy. Felbecsülhetetlen értékű eszközt adott számunkra egyéniségünk kifejezésére és kiteljesítésére az életben.

10 lépés a kiváló egyéniséghez

Az életed tőled függ. Járj az álmok útján!

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

Kapcsolódó sorozat:

SIKERES EGYÉNISÉGEK

Sikeres egyéniségek

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?