Főoldal » Extra Lesson Tanárképzés

Extra Lesson Tanárképzés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Varázsvirág Egyesület a  2011/12-es tanévben immár harmadszorra indítja el
az akkreditált, 540 órásExtra Lesson tanártovábbképzést.

A képzésen résztvevők elmélyülhetnek az antropozófiai pedagógia emberképe alapján működő, Audrey McAllen Waldorf-tanár által kidolgozott segítő-fejlesztő eljárás elméleti hátterében és gyakorlatában. Az eljárást szerte a világon főképpen tanulási- és viselkedészavarok kezelésében alkalmazzák.

A képzésben az elméleti ismeretek és a gyakorlati munka egyensúlya jellemző, hangsúlyosan arra törekszik, hogy a szellemtudományi gyermekmegismerés megtermékenyítse a gyermekekkel való mindennapi segítő munkát.

A képzést azoknak a fejlesztőtanároknak, gyógypedagógusoknak, osztálytanítóknak, szaktanároknak, tanítóknak ajánlják, akik pontosabban szeretnék megismerni a gyermeki fejlődést és a fejlődési zavarok természetét, valamint, hogy mozgás-, festés- és rajzgyakorlatok által hogyan segíthetnek ezeken. 

2011. április 2. (szombaton)10-14 óráig a Kispesti Waldorf Iskolában (Budapest XIX. kerület  Vécsey u.9-13.) a képzést beharangozó találkozóra kerül sor.

A találkozón résztvevők a képzés felépítéséről és tartalmáról kaphatnak tájékoztatást és egyben az Extra Lesson gyakorlatokból is ízelítőt. Az alkalom közös beszélgetéssel zárul, melyhez várják a kérdéseket, észrevételeket is. A találkozót a képzést vezető Extra Lesson tanárok tartják, akik valamennyien Waldorf- iskolában dolgoznak.

Információ, jelentkezés: varazsvirag@vipmail.hu, e-mail címen vagy a  +36-20-419-52-60-as telefonszámon.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?